ICE RESTAURANT & BAR

Restaurantul hotelului se mândreşte cu bucate tradiţionale alese, ce respectă reţetele străvechi ardeleneşti. Ingredientele folosite de chefii hotelului, sunt ingrediente naturale şi sănătoase procurate de la băştinaşii zonei. Barul hotelului vă aşteaptă să vă dezmierdaţi cu felurite băuturi aromate pentru cei mari şi cei mici, să vă bucuraţi de vinul fiert înmiresmat ce vă va încălzi după o zi friguroasă. Preţurile băuturilor şi mâncării sunt accesibile pentru orice buzunar, iar restaurantul şi barul sunt deschise vizitatorilor între orele 9:00 – 21:00. Vă invităm să luaţi parte la o experienţă culinară unică,dusă la nivel de artă, într-un cadru special în care iarna joaca rolul principal, asistată de preparate culinare à la carte şi băuturi pentru toate gusturile.

șefi de Cuisine

24.12.2018-31.01.2019

Marius Rafa

Creatorul meniului centenar al restaurantului de gheață "Regele Ferdinand I al României"

08.02.-09.02.2019

Jakob Hausmann

Un bucatar cu 4 carti publicate, pline cu combinatii de gusturi si arome care ii apartin.

2019

Andra Andriuc

Câștigătoare a etapei locale European Young Chef Award 2018

ice menu

Chef de Cuisine: Marius Rafa

  • Iceplate
  • Antreu rece servit pe platou de gheața

    Cremă de jumerei cu dulceață de usturoi
    Fân de praz cu rață comfiata și rozinchine
    Pateu de purcel tânăr cu cognac și prune afumate
    Caviar de conopidă cu pătrunjel prăjit și petale de măsline

  • SUPă

    Supă de raci cu păstrăv și leustean

  • Fel Principal

    Antricot de vită ala Sibiu cu ciuperci și brânză vechie de la munte

  • Desert

    Jeleu din vin roșu cu arome de iarnă servit pe pat de gheață